Ljusramp på gammal Volvo blir riktigt snyggt

Idag surfade jag runt på nätet i hopp om att finna några snygga bilder på gamla Volvo bilar som uppgraderats med ny belysning. Garaget.org är ju lite av ett favoritforum som jag besöker frekvent då bilar och tillbehör ligger mig väldigt nära om hjärtat. Man blir ganska överraskad när man ser hur kreativa vissa människor faktiskt är med sina gamla bilar, vissa ser ju helt fantastiska ut och är utrustade med både ljusramper och eleganta fälgar. Man glömmer lätt att det rör sig om bilar med många år på nacken. Volvo 240 är ju en klassiker och farsan min har precis köpt en sådan på Blocket som vi tänkte modifiera med nya säten och en snygg ljusramp vid fronten.

Bra priser hos Ljusgiganten

Jag beställde ljusrampen från Ljusgiganten som är en butik på nätet som säljer belysning till bilar och lastbilar. Jag beställde en Rigid ramp som endast var 54 cm lång men den gav ett otroligt bra ljus med tanke på sin storlek. Rigid är en amerikansk tillverkare av fordonslampor och denna ljusramp levererades med 5 års garanti. Visst kostade lampan mer än vanligt, jag spenderade en bra bit över 8000 men när jag jämförde med andra butiker som också sålde Rigid så var dom ändå betydligt billigare vilket gjorde valet enkelt. Jag tänkte ladda upp ett par bilder på Volvon när projektet är färdigt och då får ni gärna säga vad ni tycker. Detta är ett hobbyprojekt men vi planerar att spendera väldigt många timmar för att lyckas med denna modifiering, vilket snarare gör det hela till ett heltidsprojekt. Tack och lov att farsan har ledigt från jobbet säger jag bara. Mer info kommer snart!

 

Större chans till överlevnad

© 2024 Inkommande idéer All Rights Reserved   

Theme Smartpress by Level9themes.