Resa på riktigt

Jag älskar företag som kommer med fungerande koncept. Inte bara påhitt för att sälja utan påhitt som folk verkligen vill ha. Det finns många exempel men efter att ha åkt på en resa till Argentina i Inca Tours regi så känner jag mig manad att skriva om dem, för de erbjuder något som ingen annan resebyrå jag någonsin rest med inte lyckats med. Vad som gör att Inca Tours imponerar är väl i grund och botten deras otroliga engagemang och ärliga intresse. Intresset är alltså Sydamerika i första hand och tätt därefter att erbjuda något för alla oss som vill uppleva Sydamerika. Jag tror att den viktiga skillnaden är att intresset för Sydamerika kommer först! Vem som helst kan besöka länder som Argentina och Brasilien på egen hand – och säkert ha en härlig resa – men när man åker med Inca Tours så får man den där upplevelsen som man drömmer om. Man får alla guldkorn och kvalitet in i minsta detalj. Man känner sig aldrig som en svenssonresenär på paketresa.

Nästa stopp: Brasilien

Själv är jag så pepp på denna resebyrå att jag redan tittar på resor till Brasilien med Inca Tours. Det är nummer två av flera länder som jag vill besöka på den där avlägsna kontinenten. Man får uppleva något annorlunda och man får minnen att leva på för lång tid framöver – kanske hela resten av livet. Min stora fråga nu är väl bara om jag ska dit under karnevalen i Rio, eller inte…

Värmekamera

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

© 2019 Inkommande idéer All Rights Reserved   

Theme Smartpress by Level9themes.