Värmekamera

Jag fick plötsligt en impuls här om dagen, att jag ville ha en egen värmekamera så att jag kan spionera på djurlivet utanför husknuten om nätterna. Dessutom har jag en förkärlek för friluftsliv och tältar gärna på somrarna och då är det ju extra kul att ha en värmekamera med sig. Det kanske låter lite nördigt, men då får det väl vara så, jag tycker att det låter spännande!

En suverän liten butik

Så jag började jakten på den ultimata värmekameran för mina, ganska blygsamma, behov. Kollade i många butiker och vägde mellan en massa olika modeller. När jag till slut hittade den som verkade bäst, till bäst pris, så hade jag hamnat på en ganska liten webbutik – handladigitalt – och jag får erkänna att jag tvekade innan jag vågade beställa. Eftersom jag ville veta lite mer specifika grejer om några olika modeller så kontaktade jag kundtjänst och jag har sällan fått så snabb och omfattande service! Fem plus på det. Eftersom det kändes som en mycket bra start så lade jag beställningen.

Skräckfilm live

Allt med denna butik var top notch alltså, från service till handläggningstid, betalning, leverans och produktutbud. Ofta är det de små, intetsägande butikerna och produkterna som är de bästa. Det var det i alla fall i mitt fall. Och värmekameran då? Jo, den överträffar alla förväntningar! Igår fick jag se en katt fånga en ekorre strax innan jag gick och lade mig. Kunde knappt somna sedan, hehe…

Företagsidéer 2017

Resa på riktigt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

© 2019 Inkommande idéer All Rights Reserved   

Theme Smartpress by Level9themes.